Promovare Facebook

PROMOVARE FACEBOOK

Ignorarea Facebook într-adevăr nu este o opțiune pentru majoritatea comercianților. Puteți să pariați că piața ideală utilizează Facebook aproape în fiecare zi. Întrebarea este: cum vizați toți acei utilizatori cu marketingul dvs.? Promovare Facebook

CONTACTAȚI-NE

PAGINA TA FACEBOOK

Vă măriți vizibilitatea, generați cerere și vă creșteți vânzările. Clienții vor afla despre afacere și vor lua legătura cu dumneavoastră.

POSTARI

Păstrați-vă urmăritorii la curent cu informații noi despre serviciile și produsele dumneavostră. Înainte de a deveni clienți, trebuie să devină potențiali clienți.

RECLAME FACEBOOK ADS.

Clienții la care vrei să ajungi sunt aici. Peste 1.2 miliarde de oameni folosesc Facebook în fiecare zi. Mulți dintre aceștia îți pot vedea reclama.

Servicii financiare

Retail și comerț

Jocuri

Divertisment și media

Telecomunicații

Tehnologie

Bunuri de larg consum

Politică

Auto

Restaurante

Religie

Etc…

ANALIZĂ ȘI STRATEGIE

Analizăm audiența potrivită pentru serviciile și produsele pe care doriți să le promovați. Realizăm strategia de promovare în funcție de persoanele targetate și stabilim tipurile de campanii pe care le vom implementa.

MANAGEMENT PAGINĂ

În funcție de necesitațile paginii, adăugăm elemente noi acesteia (poza provil, cover, informații despre afacere, mesaje automate, etc.)

IMPLEMENTARE CAMPANII

Realizăm anunțurile propiu-zise împreună cu imaginile corespunzătoare, alături de toate setările aferente, astfel începem promovarea după strategia stabilită.

MANAGEMENT CAMPANII

Urmărim rezultatele campaniilor și a conversiilor înregistrate și ajustăm indicatorii necesari pentru a obține eficiența maximă.

Clienții te găsesc pe Google, audiența o dezvolți pe Facebook.

Începe acum formarea unei audiențe!

CONTACTAȚI-NE