Compania mea pe Google

COMPANIA MEA PE GOOGLE

Când vine vorba de a construi un brand și ați mări vânzările, este vorba de a crea o relație cu publicul și de a le facilita să găsească ceea ce au nevoie, iar Compania mea pe Google te ajută cu acest acest obiectiv.

CONTACTAȚI-NE

PRIMUL PAS

Primul și cel mai simplu pas în construirea prezenței și vizibilității online este construirea profilului dvs Compania mea pe Google. Ca afacere, prezența online este crucială, dar urmărirea modificărilor zilnice ale performanței și analizei cuvintelor dvs. cheie poate fi o provocare în peisajul digital din prezent, în continuă schimbare.

GOOGLE SEARCH

Atunci când oamenii vă caută compania sau alte companii asemănătoare, Google va afișa în pagina rezultată o casetă cu cele mai importante date ale afacerii dvs.

GOOGLE MAPS

Vă ajută clienții să găsească locația afacerii dumneavoastră obținând atât indicații rutiere cât și programul de lucru și numărul de telefon pentru a vă apela direct.

GOOGLE +

Audit asupra performanței site-ului, inspirație pentru numele de domeniu, înregistrarea domeniului și hostingul acestuia.

Afacerea dvs. nu poate să ignore Google

Când căutați ceva în Google, rezultatele vor varia în funcție de locația dvs. curentă. Acest lucru este valabil mai ales când căutați orice afacere locală, doriți să mâncați ceva, să cumpărați flori, să printați ceva sau orice alt lucru de care aveți nevoie.

BENEFICII, AVANTAJE ȘI MOTIVE

pentru utilizarea serviciului Compania mea pe Google, în special dacă sunteți o afacere mică sau o întreprindere de pornire.

Întreprinderile care oferă informații despre afacerea lor sunt de două ori mai potențiale de a fi considerate cu o bună reputație de către consumatori.

 • date de contact;
 • date comerciale;
 • adrese/ locatii/ puncte de lucru;
 • programul de lucru;
 • site-ul web;
 • poze și videoclipuri;
 • oferte;
 • cupoane catre clienți;
 • rețete despre meniu, informații despre produse și servicii, etc…

Indicații către adrese fizice și poze. Întreprinderile care adaugă fotografii cu privire la locația lor primesc cu 42% mai multe solicitări pentru indicații de conducere pe Google Maps (Hărți Google) și cu 35% mai multe click-uri pe site-urile lor decât firmele care nu le utilizează.

Citiți și răspundeți la recenziile clienților

Turul virtual 360 de grade are o popularitate tot mai mare în ultimii ani și este legat de Google Business si Google Street View. Acesta oferă o vizualizare de 360 de grade atât a sediului afacerii dvs., cât și a străzii adiacente.

Postări constante despre afacerea voastră ce vor apărea chiar sub listele dvs. Compania mea pe Google, reprezintă modalitatea perfectă de a atrage atenția asupra ofertelor, evenimentelor sau a produselor noi.

Obțineți statistici valoroase despre comportamentul clienților, informații analitice simple ce oferă o viziune a următoarelor aspecte:

 • modul în care clienții au căutat afacerea dumneavoastră online;

 • ce se întâmplă în cazul în care aceștia văd afacerea dvs. pe Google dar și despre acțiunile acestora;

 • câți oameni au intrat în legătură cu dvs. prin numărul de telefon afișat;

 • de unde provin aceștia;

 • obțineți o mai bună cunoaștere despre preferințele acestora.

Google este una dintre cele mai cunoscute și de încredere mărci din lume. Când afacerea dvs. este văzută pe Google, aceasta aduce un plus de încredere, cu ajutorul căruia Google face referire la întreprinderea dvs. și facilitează găsirea de către ceilalți.

Este pur și simplu un strat suplimentar de expunere, încredere și satisfacție pe care le furnizați publicului și clienților.

Oferiți, de asemenea, detalii despre compania dvs. și obțineți legături către site-ul principal și profilurile sociale. Aceasta este o modalitate excelentă de a crește link-urile îndreptate spre site-ul dvs., ceea ce vă ajută în final să obțineți un rank mai ridicat în rezultatele căutării.

O afacere are multe de oferit indiferent că vorbim despre produse, servicii, oferte sau viziunea companiei, iar unul dintre locurile potrivite pentru a publica aceste date este Compania mea pe Google.

Cu miliarde de căutări făcute zilnic prin Google, afacerea dvs. aflată în partea de sus a rezultatelor căutării ar fi un beneficiu profitabil.

Acest lucru se poate face prin publicitate plătită sau prin simpla înscriere în Compania mea pe Google.

Nu toate căutările locale provin de la rezidenți. În schimb, multe dintre aceste căutări provin de la persoane aflate în afara orașului sau care vizitează o zonă nouă. .

Deși multe companii locale ar putea crede că au suficienți clienți care locuiesc în zona lor și doresc să-și concentreze eforturile asupra publicității offline, aceștia ar pierde milioane de potențiali clienți noi în fiecare an prin faptul că nu au afacerile lor listate în Compania mea pe Google

Un alt motiv important pentru a-ți face Compania mea pe Google și al tuturor site-urilor locale și de revizuire este că aceștia vă pot ajuta cu totul să reunească traficul înapoi pe site-ul dvs. principal.

Nu pierdeți publicul și clienții după rezultatele căutării, rămâneți în contact cu aceștia prin site-ul dvs. principal și prin intermediul rețelelor sociale.

75% din clienții unei companii provin din căutările de pe Google.

Cu noi crești în topul căutărilor! Cu noi îți cresți afacerea!

VREAU SĂ APAR PE GOOGLE!